Dela inlägget på din story och följ oss så donerar vi till Brottsofferjouren.


Varför gör vi en kampanj som denna? Jo för att vi båda vet hur det är att bli utsatta för brott och vill inte bara förebygga brott men även, kunna hjälpa de som har blivit utsatta. Vi ser inte det här som ett billigt sätt att sprida vårt företag på, utan vi gör detta istället för att spendera pengar på t.ex google/facebook ads. Vi anser att det är bättre att Brottsofferjouren som gör ett fantastiskt jobb får pengarna. Vi kan inte bara ge bort pengar, för vi måste fortfarande kunna tjäna pengar.


Vad är brottsofferjouren?

Brottsofferjouren är en politiskt och religiöst obunden ideell organisation som ger stöd till brottsoffer, vittnen och anhöriga. Brottsutsatta kan vara anonyma i kontakten med oss, stödet är kostnadsfritt, de har tystnadslöfte och ingen polisanmälan krävs. De har omkring 70 lokala jourer runtom i landet med sammanlagt cirka 1 300 volontärer.

Tutius överfallslarm 1 - slideshowVarför ett maxtak?

Vi är ett UF företag och har inte hur mycket pengar som helst. Därför har vi valt att ha ett maxtak på kampanjen som ligger på 2 000 kr. Vi förbehåller oss dock rätten att ändra maxtaket (bara uppåt) om det är så att vi skulle få mer pengar att kunna spendera på kampanjen.