Varför skapade vi Tutius uf?

Under 2020 så skedde 8 810 rån i Sverige, detta är något som vi båda tyvärr har blivit utsatta för. Det sorgliga faktumet är att detta inte är särskilt ovanligt då 3,25% av alla ungdomar som är 16–19 år i Sverige blev rånade under 2020. Man kanske tänker att man skulle agera på ett visst sätt ifall man själv hamnar i en hotfull situation, men när du väl befinner dig i den situationen kan det vara svårt att agera. Anledningen till att vi skapade Tutius UF är för att vi vill att du ska kunna känna dig säker oavsett vart eller vem du är. Idag har vi endast två produkter, men vi jobbar alltid på att ta in fler produkter för att just du ska kunna känna dig tryggare. Har du en produktidé? Skicka ett mail till oss!

Alla ska kunna känna sig trygga


Detta kommer vara vårt mål igenom vårt UF år. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg oavsett vart du bor eller vem du är. Vi förstår självklart att vi inte kommer kunna göra så att alla kommer känna sig trygga, men om vi bara får en person att känna sig tryggare eller blir räddad av vårt alarm så är vi nöjda.

Klimatavtryck från våra produkter


Det är viktigt att veta vad produkterna du köper har för klimatavtryck. Därför är vi tranparanta med så mycket som möjligt. Här kan ni läsa hur mycket co2 som släpps ut vid produktionen av våra produkter.


Om oss

Vi heter Anton Dalsätt och Lukas Poole. Vi går sista året på Anna Withlock Ekonomiprogram och brinner för att skapa ett tryggare samhälle.